Vardagsmorgon – radion startar din favoritkanal och motorvärmaren sätter igång 30 minuter efter första badrumsbesökaren.
I badrummet möts du av din favoritradiokanal
Det trådlösa systemet gör att du kan placera strömbrytare där du önskar.
Placera strömbrytarna precis var du vill

Det som är så fascinerande är att hemmet lär känna dig. Det anpassar sig efter dig. Dina rytmer och dina behov.

Baserat på en bestämd uppsättning kriterier lär huset känna dig. Det innebär möjlighet att både öka komforten och att spara pengar.

xComfort är ett mycket avancerat och sofistikerat system som ändå är mycket lätt att använda. Faktum är att xComfort sköter större delen av jobbet åt dig, utan att du behöver fundera på saken:
  • Stäng av huset när du reser bort, slå på det igen precis när du vill.
  • Följer dig och din rytm
  • Väcker dig varsamt vid den tid du önskar, radion slås på när du använder badrummet, och kaffebryggaren börjar puttra fem minuter innan du har duschat färdigt.
  • Trådlöst system som gör att du till exempel utan problem kan flytta en innervägg utan att behöva ta dit elektrikern.
  • Höj värmen med en knapptryckning, eller dimra ned ljuset i vardagsrummet, köket eller hela huset på samma enkla sätt.
  • Systemet kan byggas ut och anpassas efter behov och kan styra allt som går på el.
Håller dig uppdaterad om allt som sker i hemmet via mobilen
xComfort ger dig full kontroll. Inte bara för att du kan styra nästan allt, utan även på grund av att systemet meddelar sig med dig. Se direkt på din iPhone hur många grader det är i vardagsrummet, höj värmen med en knapptryckning och få besked om att det gjorts omedelbart. Du vet vad som händer, och det är enkelt att kontrollera det.
Finns redan i tusentals hem
Xcomfort är avancerat – men lätt att använda. Systemet är färdigutvecklat, klart för användning och installerat i tusentals bostäder. Och inte kostar det särskilt mycket heller. xComfort passar lika bra för renoveringsprojekt som för nybyggnationer. Omfattningen bestämmer du själv, och – när tiden är inne – finns garanterat alla utbyggnadsmöjligheter du vill ha!
Kompromisslös flexibilitet
xComforts trådlösa koncept gör det enkelt att placera strömbrytare, dimmers och givare var du vill. Eftersom allt är trådlöst och batteridrivet kan du vid behov själv flytta dem vart du vill. 

xComfort-seriens trådlösa strömbrytare och dimmers kan användas för alla befintliga ljuspunkter och är perfekta för renoveringsprojekt där man vill undvika utanpåliggande kablar. Brytarna fästs med skruvar eller dubbelsidig tejp. Sätt gärna fast den på en spegel, under ett bord eller till och med på fönstret om du så vill. d
Din egen digitala betjänt
Oavsett vad du har för behov av vardagslyx är xComfort svaret. För xComfort är din egen digitala betjänt som alltid är redo.

Hitta en installatör

Klicka här för att hitta en installatör i närheten av dig.
Hitta en installatör ►

Lösningar

Klicka här för att se lösningar som passar för din fastighet
Se lösningar ►