xComfort-strömbrytare, täckram Elko Plus Option
xComfort-strömbrytare, täckram Elko Plus Option
Trådlösa strömbrytare perfekta för timmerväggar
Trådlösa strömbrytare perfekta för timmerväggar
Elegant styrning med väggmonterad iPad
Elegant styrning med väggmonterad iPad
Välj strömbrytare som passar ditt hem
Välj strömbrytare som passar ditt hem
Termostat för styrning av värme eller kyla
Termostat för styrning av värme eller kyla

Design

Ramme: Sort   /   Bryter: sotet-sort
Plastramme: Sort   /   Bryter: Sort
Plastramme: Sort   /   Bryter: Sort
Plastramme: Sort   /   Bryter: Sort
Ramme: Linje stål  /   Bryter: Hvit
Strömbrytare
  • Kan enkelt anpassas efter ”alla” designönskemål
  • Kan även anpassas efter utseendet på befintliga strömbrytare

Manöverpaneler
  • Använda fast monterade skärmar/surfplatta/iPad för att styra systemet

xComfort passar överallt. xComfort är ett trådlöst system som helst ska upplevas, inte bara ses. Elektronikenheterna är dolda i vägg- och lamputtag, och inga mindre snygga utanpåliggande kablar behövs längre.

Det är bara att börja fundera över och välja en stil som passar dig: en eller flera iPads infällda i väggen, strömbrytare med egen design eller vanliga vita strömbrytare som matchar den befintliga installationen.
xComfort var du vill!
xComfort erbjuder fantastisk flexibilitet i fråga om placering – och omplacering. Var du vill ha en lampknapp eller dimmer handlar mycket om tycke och smak. Det estetiska har stor betydelse för helhetsintrycket av inredningen, och hur en strömbrytare är placerad kan antingen komplementera eller fullständigt sabotera den stil och känsla du vill att ditt hem ska ha. Väggströmbrytaren och dimmern har självhäftande tejp på baksidan. Underlaget spelar därför ingen roll när du väljer placering. Du kan också ändra dig när du vill, utan att behöva ta hem en elektriker!
Strömbrytare i färg
Alla strömbrytare i xComfort-serien är utformade så att det går att skapa olika färgkombinationer genom att välja olika färger på täckramen och knappen. Det innebär att du kan prova dig fram till de färgkombinationer och nyanser du gillar och som perfekt passar in i interiören.
Materialåtgång
När man planerar att bygga nytt med xComfort, minskas kabeldragningen avsevärt jämfört med en traditionell installation. Dessutom minskar vanligen också antalet elkretsar, samtidigt som ledningarna blir allt färre och kortare.

Vid renovering kan man tack vare xComfort ofta krympa och/eller förbättra gamla omfattande elinstallationer där många ledningar dragits öppet utanpå väggar eller till och med ligger löst med förlängningssladdar eller liknande. Som manöverpanel med användargränssnitt som sköter kontakten med centralsystemet kan man till exempel använda iPhone, iPod Touch, iPad eller dator. xComfort-produkter kommunicerar trådlöst med varandra.

Hitta en installatör

Klicka här för att hitta en installatör i närheten av dig.
Hitta en installatör ►

Lösningar

Klicka här för att se lösningar som passar för din fastighet
Se lösningar ►